Patiëntenportaal en Persoonlijke Gezondheids Omgeving (PGO) – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hank – Hank

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Hank

Op deze site vindt u algemene informatie over uw apotheekhoudende huisartsenpraktijk te Hank. Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken, over de apotheek en de routebeschrijving naar de praktijk. We vragen u rekening te houden met de praktijkregels zodat we u het beste van dienst kunnen zijn. Naast de praktijkinformatie vindt u informatie over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl.

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hank
Buitendijk 33b 4273 GC Hank

Terug naar overzicht

Patiëntenportaal en Persoonlijke Gezondheids Omgeving (PGO)

Via onze website kunt u zich aanmelden voor  uw online Patiëntenportaal, hiermee kunt u beveiligd uw dossiergegevens inzien en bijvoorbeeld uw medicijnen bestellen.  U vraagt een account aan, waarna u kunt inloggen met een gebruikersnaam, wachtwoord en beveiligingscode, eventueel ook via de Uw-Zorg-Online-app. U ziet hier alleen de informatie van de huisartsenpraktijk. In de nabije toekomst is het ook mogelijk om online een afspraak te maken of een vraag te stellen.

Wij koppelen uw gegevens pas nadat we persoonlijk bij u de aanvraag hebben bevestigd. Heeft u vragen of uitleg nodig? Vraag het de assistente.

Een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) is een app of een website en biedt toegang tot medische gegevens van verschillende zorgverleners. Een PGO biedt dus online en beveiligd inzage in gegevens uit meerdere informatiesystemen en kan gegevens uit die systemen ophalen: van het ziekenhuis, de huisarts, apotheek en andere zorgverleners.

U kiest zelf welke PGO u gebruikt. In een PGO verzamelt u gegevens over uw gezondheid bij elkaar. Bijvoorbeeld gegevens die u zelf meet en medische gegevens van verschillende zorgverleners, zoals uw huisarts of specialist. Kijkt u eens op POG.nl  voor meer informatie.

MedMij zorgt voor een veilige verbinding. PGO’s en zorgverleners met een MedMij-label volgen de vastgestelde regels voor het veilig uitwisselen van medische gegevens.

 

Publicatiedatum: 14-02-2023