Afspraken – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hank – Hank

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Hank

Op deze site vindt u algemene informatie over uw apotheekhoudende huisartsenpraktijk te Hank. Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken, over de apotheek en de routebeschrijving naar de praktijk. We vragen u rekening te houden met de praktijkregels zodat we u het beste van dienst kunnen zijn. Naast de praktijkinformatie vindt u informatie over lichamelijke gezondheid en een goede levensstijl.

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Hank
Buitendijk 33b 4273 GC Hank

Afspraken

Spreekuur

Tussen 08.00 – 10.45 uur en 11.00 – 13.00 kunt u bellen voor afspraken, (medische) vragen en uitslagen. I.v.m. uw privacy maken we bij voorkeur geen afspraken aan de balie. Tussen 14.00 uur en 15.00 uur kunt u bellen voor uitslagen of vragen over nota’s, verhuizingen, etc. Voor spoed kunt u altijd bellen, kies dan direct 1.

De huisartsbalie is geopend van 8.00-10.45 uur, van 11.00-13.00 uur en van 14.00-15.00 uur. Voor spoed kunt u altijd aanbellen, op de bel tussen de twee balies (i.v.m. de coronamaatregelen vragen we u het bezoek aan de balie te beperken, neem bij voorkeur telefonisch contact op). 

Bij het maken van een afspraak vraagt de assistente naar uw klacht. Dat is nodig om de afspraak voor u goed te plannen. Houdt u er rekening mee dat een afspraak op dezelfde dag alleen mogelijk is voor urgente problemen.

Een afspraak duurt 15 minuten, dat is genoeg voor 1 klacht. Indien u meer tijd nodig heeft, bijvoorbeeld omdat u meerdere vragen heeft, dan kunt u dat aangeven. De assistente reserveert dan meer tijd voor u. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het spreekuur voor u op tijd verloopt. Indien voor een vraag overleg met de dokter nodig is dan wordt u dezelfde dag teruggebeld.

Voor een ingreep of onderzoek (bv longfunctieonderzoek) wordt meer tijd gereserveerd. Een ingreep of onderzoek dat niet tijdig is afgezegd, wordt bij u in rekening gebracht. Afzegging accepteren we tot 24 uur van te voren.

Huisbezoek

Tussen 08.00 en 10.00 uur kunt u voor die dag een huisbezoek aanvragen. Wanneer u denkt dat een huisbezoek met spoed nodig is, dan kunt u dat overleggen met de assistente. In de praktijk is onderzoek en behandeling beter mogelijk. We raden u daarom aan, als het mogelijk is naar de praktijk te komen.

Eerste Hulp

Voor eerste hulp (wonden, verbrandingen, etc) kunt u altijd onmiddellijk terecht. Wanneer u van te voren belt, houden wij rekening met uw komst.

Wrattenspreekuur

Het wrattenspreekuur op woensdag tussen16.00 en 17.00 uur is komen te vervallen. Voor het aanstippen van wratten kunt u en afspraak maken bij de assistente.

Diversen

Voor zaken zoals het doorgeven van wijzigingen in uw gegevens, vragen over nota’s, etc. vragen wij u om tussen 14.00 en 15.00 uur te bellen i.v.m. de drukte aan de telefoon in de ochtend. Wijzigingen in uw gegevens kunt u ook via de website doorgegeven.